Tijdens het Bluesfestival staat het plein voor De Tamboer vol met fietsen.

Toegankelijkheid

Theater is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom.

Rolstoelplaatsen

Slecht ter been, slechtziend of rolstoelgebruiker? Ook dan is De Tamboer toegankelijk. In beide theaterzalen zijn rolstoelplaatsen en er zijn meerdere invalidentoiletten in het gebouw. Wij hebben speciale (rolstoel)plekken voor jou en je eventuele partner beschikbaar. Neem voor het reserveren van rolstoelplaatsen in de zaal contact op met onze klantenservice via info@detamboer.nl of 0528 - 280 190.

Parkeren

Er zijn invalidenparkeerplaatsen aan de voorkant van De Tamboer, aan Hoofdstraat Noord. Voor aanvang van de voorstelling kan er een speciale bezoekersparkeerkaart worden afgehaald bij onze infobalie. Deze kaart is nodig naast jouw eigen vergunning.

Geluidsversterking

Maak je gebruik van gehoorhulp of ben je slechthorend? Geef dit dan aan bij de toegangscontrole bij de ingang van het theater. Je kunt gratis gebruikmaken van geluidsversterking van ons Phonak systeem bij voorstellingen.

Blindentolk 

In samenwerking met Stichting Komt het zien! maken we voorstellingen toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Voorafgaand aan de voorstelling ontvang je tekst- en audiobestanden waarin de personages, kostuums en het decor visueel beschreven worden. Dankzij de introductie, speciale inleiding voorafgaand aan de voorstelling en live audiodescriptie door een blindentolk, kun je alles van de voorstelling volgen.

In seizoen 2024-2025 bieden wij bij de volgende voorstellingen live audiodescriptie van Komt het zien! aan:

Wil je gebruik maken van deze live audiodescriptie? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij reserveren dan kaarten en voorzien je voorafgaand aan de voorstelling van de juiste informatie.