Tribute To The Cats Band - 2025 in De Tamboer

Tribute To The Cats Band

Een voorstelling vol klassiekers

za 11 januari 2025 20.00 uur
Wachtlijst
Facebook-event
  • 32,50 inclusief

Tribute to the Cats Band in De Tamboer

In de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben de mannen van The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als One way wind, Times were when, Lea, Why en Where have I been wrong? Met een totaal van 22 noteringen in de top tien en vele gouden en platina platen werd The Cats met de ‘palingsound’ een begrip.

In 2002 heeft de Tribute to the Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute to the Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Cats-sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook Vaya con dios, Scarlet ribbons, What a crazy life en Jukebox weer in vertrouwde handen.

Met: Cees Veerman, Harmen Veerman, Thoom Veerman, Jan Veerman, Marcel Veerman, Nico Tol, Larry Koning, Michel de Haan en Jan Schilder. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?