De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

het-nieuwe-goed-trek-2024-in-de-tamboer

Het Nieuwe Goed

do 23 mei 2024 19:00 uur
Bestel
do 23 mei 2024 20:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 45 min.
  • € 10,00

Wat is de verbindende en tegelijkertijd destructieve kracht van aanraking?

TREK is een interdisciplinaire performance door zeven jonge kunstenaars uit Drenthe, die samen Het Nieuwe Goed 2024 vormen.

Tijdens de performance wordt de kijker door middel van muziek, film, dans en spoken word meegenomen in verschillende perspectieven, beelden en persoonlijke fragmenten gebaseerd op het thema ‘huidhonger’.

Wanneer wordt fysiek contact een waardevol gebaar? Is het acceptabel om ernaar te vragen? Wat als het je wordt gegeven, terwijl je het eigenlijk niet wenst? Kunnen we zonder aanraking? En wat als het ontbreekt? Tijdens de 45 minuten durende voorstelling worden de zintuigen geprikkeld, kan er worden meegevoeld en worden bezoekers uitgedaagd na te denken over wat aanraking voor hen betekent.

Artist in residence
TREK is een productie in het kader van Het Nieuwe Goed, een artist in residence van Stichting Kunst & Cultuur en theater De Tamboer. De afgelopen maanden combineerden de makers theater, muziek, spoken word en andere disciplines om de kracht en kwetsbaarheid van de menselijke aanraking te belichten. 

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Route en parkeren