Tammo Zingt Staal - 2023 in De Tamboer

TikTok Tammo

Tammo zingt Ede Staal

vr 27 oktober 2023 20:15 uur
Wachtlijst
za 28 oktober 2023 20:15 uur
Wachtlijst
  • € 24,50inclusief

TikTok Tammo komt naar De Tamboer!

TikTok Tammo is bekend geworden tijdens de coronapandemie met zijn video’s op social media waarin hij humoristische verhalen uit de provincie deelt. Het gevolg is dat het hele land ondertussen de uitspraak ‘Dikke bak met biet’n!’ kent Tammo is uitgegroeid tot ambassadeur van Stad en provincie en in 2020 is hij verkozen tot Groninger van het Jaar, waarbij hij bij de online editie van het Bevrijdingsfestival Groningen al enkele nummers van streektaalzanger Ede Staal vertolkte samen met het Noordpool Orkest.

Na een compleet uitverkochte tour van zijn voorstelling in het voorjaar keert Tammo terug naar het theater om nogmaals op de planken te staan. Een verrassende voorstelling met mooie dynamiek tussen het cabareteske van TikTok Tammo en de prachtige nummers van Ede Staal op een oprechte manier gebracht. Tammo wordt begeleid door pianist Jasper Stuut, gitarist Marius van der Leij en Mark Pepping op accordeon.

Meer weten? Check TikTok Tammo

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Route en parkeren

Dagblad van het Noorden

"Het ritme waarmee de Tammo-verhaaltjes en Staal-liedjes elkaar afwisselen is perfect. Nergens zakt de voorstelling in."

Dagblad van het Noorden

"En bij feestelijke liedjes als Geef mie dien blues (waar Tammo oude grappen van Staal hergebruikt) en toegift Mien toentje lijken TikTok Tammo en Ede Staal zelfs samen te smelten."

Dagblad van het Noorden

"TikTok Tammo reist met Ede Staal in een rode Ford Escort door de provincie Groningen"