The Bluebettes - Op de nostalgische tour - 2025

The Bluebettes

Op De Nostalgische Tour

vr 31 januari 2025 20:00 uur
Bestel
Facebook-event
  • € 24,50 inclusief

Foto: Anya Nibourg – v/d Schaaf/Photo Anya

Een muzikale trip down memory lane met publieksfavorieten The Bluebettes

Na hun succesvolle programma Toen was geluk komen The Bluebettes terug met een nieuwe, nostalgische tour. De vijf dames zijn allen opgegroeid in de jaren ’70 en ’80 en hebben daarmee een enorme voorliefde ontwikkeld voor muziek uit vervlogen tijden. Dit programma zit dan ook vol swingende fifties rock ’n roll, de mooiste liedjes uit de jaren zestig en een vleugje muziek uit de jaren zeventig.

Verwacht een interactieve, ouderwets gezellige show waarin je wordt meegenomen naar muzikale tijden van weleer. De tijd waarin de sigaretjes op tafel stonden, we maar drie tv-zenders hadden en de muziek puur en echt was.

Tijdens Op De Nostalgische Tour brengt de groep zowel Nederlandstalig als Engelstalig repertoire. Een kleine greep: Dusty Springfield, John Denver, Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink, Simon & Garfunkel, Willeke Alberti en The Beatles. Kortom.. een heerlijke muzikale trip down memory lane!

Previewavond

Op de Previewavond in januari 2024 gaven The Bluebettes nog een voorproefje van wat ze in huis hebben. Wij kijken uit naar hun nieuwe programma, zodat we een hele avond kunnen genieten van hun aanstekelijke chemie op het podium, humoristische presentatie en loepzuivere samenzang.

Veelgestelde vragen

Kaarten reserveren

Route en parkeren

Bestel nu een horeca arrangement!