Stephanie Struijk Trio + Tim Knol tuinconcert 2022
Stephanie Struijk Trio + Tim Knol tuinconcert - 2022

Stephanie Struijk Trio + Tim Knol

Tuinconcert (verplaatst naar Passagezaal)

Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en heerlijke muziek. Bekijk het volledige programma tuinconcerten hier.

Stephanie Struijk Trio

Stephanie Struijk staat bekend om haar persoonlijke, verhalende liedjes. Misschien ken je haar nog als Stevie Ann. Onder deze naam bracht ze op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit. Inmiddels staan er meerdere albums op haar naam. Tijdens haar reis door Amerika met Daniël Lohues, ontdekte Stephanie dat liedjes zich beter lieten vertellen in haar eigen taal.

Ze stapte over op Nederlandstalige liedjes. Over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten. Al snel rolden er vele liedjes in haar moerstaal uit de pen. Liedjes over haar geboorteland, Limburg. Over dromerig terugkijken naar vroeger en verhalen die verder willen. Liedjes die troosten en soms de tijd even stil doen staan.

Stephanie komt samen met twee muzikanten voor een sfeervol tuinconcert vol verhalende liedjes.

Tim Knol & the Wandering Hearts

Zingen, liedjes schrijven, een eigen platenlabel, podcasts maken, parttime wandelgoeroe. Stilzitten is niks voor Tim Knol. Op jonge leeftijd brak hij door met zijn gelijknamige debuutalbum. Inmiddels bracht hij vier studioalbums uit onder eigen naam. Daarnaast startte hij punkband The Miseries en werkte hij met The Blue Grass Boogiemen.

Tim voelt zich nu beter dan ooit. Fit, fris. Tijd voor een nieuw album: Lightyears better. Het nieuwe soloalbum verschijnt op 26 augustus. Tim gooide het roer om en vond zichzelf opnieuw uit. Hoe dat klinkt? Dat hoor je op zijn nieuwe album, gewoon zoals je van hem gewend bent. Old skool Knol. Same sound, different suit. Met zijn ambachtelijke, Amerikaans georiënteerde liedjes vertelt Tim verhalen. Samen met zijn nieuwe band The Wandering Hearts komt Tim terug naar Hoogeveen, waar hij al vele malen met open armen werd ontvangen.

Veelgestelde vragen

Zijn er zit- of staanplaatsen bij het tuinconcert?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?