De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Stephanie Struijk Trio + Tim Knol tuinconcert 2022
Rob Heron & the Tea Pad Orchestra - Tuinconcert - 2022 in De Tamboer
Ralph de Jongh + Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff - Tuinconcert - 2022 in De Tamboer
Ralph de Jongh + Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff - 2022 in De Tamboer
Stephanie Struijk Trio + Tim Knol tuinconcert - 2022
Syb van der Ploeg & band - Tuinconcert - 2022 in De Tamboer

Tuinconcerten met Tim Knol, Stephanie Struijk, Erwin Java en meer!

Kaartverkoop gestart

26 juni 2022

Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en heerlijke muziek. Lees meer over het programma en bestel direct kaarten.

Ralph de Jongh + Erwin Java's Travel Party ft. Erwin Nyhoff - 9 september

Ralph de Jongh en Erwin Java's Travel Party ft. Erwin Nyhoff brengen een verbluffende ode aan Harry 'Cuby' Muskee. Harry was groot fan van de bezwerende optredens van Ralph. Erwin Java en Erwin Nyhoff gaven op het Holland International Blues Festival 2022 al een bloemlezing uit het werk van de legendarische Drentse bluesband. Tijdens het bluesy tuinconcert doen ze dat nog eens dunnetjes over. 

Rob Heron & the Tea Pad Orchestra - 10 september

Western, swing, blues, country, rock-‘n-roll: in welk genre-hokje je de band stopt maakt deze mannen niet uit. Zolang je maar weet dat ze 100% oprechte muziek maken, waar ze zich volledig instorten. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra ademen muziek en nodigen je uit om je te laten onderdompelen in hun wereld.

Syb van der Ploeg & band - 16 september

Tijdens dit tuinconcert zie je Syb zoals je hem nog niet eerder zag! Speciaal voor De Tamboer speelt hij samen met zijn waanzinnige liveband de mooiste nummers uit zijn carrière. Van De Kast tot Fleetwood Mac en de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden. Dit wil je niet missen!

Stephanie Struijk Trio + Tim Knol - 17 september

Stephanie komt samen met twee muzikanten voor een sfeervol tuinconcert vol verhalende liedjes. Over dromerig terugkijken naar vroeger en verhalen die verder willen. Liedjes die troosten en soms de tijd even stil doen staan.

Tim voelt zich beter dan ooit. Fit, fris. Tijd voor een nieuw album: Lightyears better. Old skool Knol. Same sound, different suit. Samen met zijn nieuwe band The Wandering Hearts komt Tim terug naar Hoogeveen, waar hij al vele malen met open armen werd ontvangen.

Nog meer genieten in de open lucht?

Wil je van nog meer concerten genieten in de open lucht? Bezoek dan ook het Vriendenfestival en U!TdagenD Hoogeveen tijdens de start van het culturele seizoen.