The Bluebettes speelden 26 september twee tuinconcerten in Hoogeveen.
  • festival
  • muziek

Vriendenfestival 2022

The Bluebettes, MT Sessions, DuoSonic & Friends

vr 02 september 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 7,50

Beleef een heerlijke muziekavond in de Beeldentuin

De Vrienden van De Tamboer nodigen je van harte uit voor een heerlijke aftrap van het culturele seizoen. Zo zie je zaterdag 3 september op U!TdagenD Hoogeveen niet alleen prachtig straattheater, beeldende kunst en kindertheater, maar beleef je vrijdag 2 september al een heerlijke muziekavond in de Beeldentuin tijdens het Vriendenfestival. Met optredens van The Bluebettes, MT Sessions & DuoSonic.

The Bluebettes

Ze zijn alle vijf geboren in de jaren ’70 en ’80, maar hun hart ligt bij de muziek uit de sixties. Deze goedlachse, swingende vrouwenband laat zich bij de keuze voor welke pareltjes ze spelen leiden door onderbuikgevoel, kippenvel en dansdrang. The Bluebettes beloven keer op keer een schitterende en swingende trip down memory lane.

Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor voeren de dames je terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler, voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende strotten. Geniet van hartverscheurende country, opzwepende rock-‘n-roll en tijdloze soul van groepen als The Supremes en The Ronettes.

MT Sessions, DuoSonic & Friends

Zangeres Marsha Pendjol en toetsenist Theo van de Poll vormen samen het Hoogeveense duo MT Sessions. Ze kennen elkaar van diverse muzikale projecten en treden sinds enkele jaren samen op als duo, maar ook vaak aangevuld met bevriende muzikanten. Dit keer slaan ze de handen ineen met Hans van Beek en Annette Goede van het Hoogeveense DuoSonic. Op eigen wijze vertolken MT Sessions & DuoSonic songs van diverse artiesten van de 70’s tot hedendaagse pop en soul.

Meer weten? Check detamboer.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer