Ronald Goedemondt Met knielende knikjes 2023 in de tamboer

Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes

Let op: maximaal 4 kaarten per persoon beschikbaar. Om het doorverkopen van tickets tegen te gaan werken we met Smart Secure Tickets. Meer weten? Lees er alles over in de Veelgestelde Vragen onder 'Kaarten reserveren > Hoe kom ik in bezit van mijn toegangskaarten?'

Vanwege een grote run op kaarten, kan de website vertraagd zijn. Even geduld aub

Met knielende knikjes is het achtste avondvullende soloprogramma van Ronald Goedemondt.

Over Met Knielende knikjes
Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Biografie
Ronald Goedemondt (Tegelen, 1975) werd twintig jaar geleden lid van de Comedytrain. In 2003 wint Ronald zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival. Ronald wordt met zijn derde programma Dedication uitgeroepen tot Neerlands Hoop in 2008; de prijs voor de cabaretier met het meest opvalende programma. In 2009 ontvangt Dedication een nominatie voor de Poelifinario, de prijs voor meest indrukwekkende cabaretprogramma. In 2013 start het eerste seizoen van het BNN sketchprogramma Sluipschutters van Ronald en zijn collega’s Bas Hoeflaak, Jochen Otten en Leo Alkemade. In 2021 gaat zijn zevende theaterprogramma Numero Uno op televisie in première en sinds begin 2022 wordt het vijfde seizoen van Sluipschutters uitgezonden. Op dit moment speelt Ronald zijn achtste voorstelling Met knielende knikjes.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in bezit van mijn toegangskaarten?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

NRC

"Goedemondt verrast in een magistraal ‘Met knielende knikjes'"

Het Parool

"Ronald Goedemondt klimt weer op zijn troon als koning van het vermaak" 

De Volkskrant

"Ronald Goedemondt toont in ‘Met knielende knikjes’ zijn meesterschap als komiek"