Rob Heron & the Tea Pad Orchestra - Tuinconcert - 2022 in De Tamboer
Rob Heron & the Tea Pad Orchestra - Tuinconcert - 2022

Rob Heron & the Tea Pad Orchestra

Tuinconcert (verplaatst naar Passagezaal)

Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en heerlijke muziek. Bekijk het volledige programma tuinconcerten hier.

Vanwege het weer hebben we besloten om dit concert naar binnen te verplaatsen. Je bent van harte welkom in onze Passagezaal!

Rob Heron & the Tea Pad Orchestra

Western, swing, blues, country, rock-‘n-roll: in welk genre-hokje je de band stopt maakt deze mannen niet uit. Zolang je maar weet dat ze 100% oprechte muziek maken, waar ze zich volledig instorten. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra ademen muziek en nodigen je uit om je te laten onderdompelen in hun wereld.

Hun verhaal begon zo’n tien jaar geleden, toen vier studievrienden samen live begonnen te spelen vanuit Newcastle Upon Tyne. Met een veelvoud aan de meest uiteenlopende muzikale invloeden, van Hank Williams tot Django Reinhardt en van Tom Waits tot the Beatles, klinkt de band volledig als zichzelf. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra blijft de unieke swingstijl altijd opnieuw veranderen.

Hun enthousiasme en passie voor muziek komt tot uiting op vier fantastische albums, die de band sinds 2012 uitbracht. Met hun optredens op festivals in het Verenigd Koninkrijk en Europa verzamelden ze een steeds grotere schare fans om zich heen. Maak je klaar voor een heerlijk optreden door Rob Heron, Tom Cronin, Colin Nicholson, Ted Harbot en Paul Archibald.

Veelgestelde vragen

Zijn er zit- of staanplaatsen bij het tuinconcert?

Waar vindt dit tuinconcert plaats?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?