Puinbal - Sounds Like Juggling - 2023 in De Tamboer
Puinbal - Sounds Like Juggling - 2023 in De Tamboer
Puinbal - Sounds Like Juggling  -  2023 in De Tamboer
Puinbal - Sounds Like Juggling - 2023 in De Tamboer
Puinbal - Sounds Like Juggling - 2023 in De Tamboer

Puinbal (7+)

Sounds Like Juggling

Hoe lang blijven we nog ‘jugglen’ met het leven op aarde?

De nabije toekomst: grote delen van de wereld zijn onbewoonbaar geworden. Hoe lang kunnen we nog op deze krankzinnige manier met de aarde omgaan? We proberen er het beste van te maken: ‘juggling with life’. Steeds zoekend naar een nieuw ritme, een nieuw geluid, een nieuwe balans.

Met Puinbal zet gezelschap Sounds Like Juggling je aan het denken over hoe wij als mensen met de planeet omgaan. Steken we de kop in het zand? Of slaan we onze vleugels uit? En wat gebeurt er als we niet veranderen? Een wonderlijke, beeldende muziekjongleervoorstelling. Jongleren, muziek en performance versmelten in deze verrassende voorstelling van Sounds Like Juggling. Er wordt gegooid met shakers, tikkende metalen buizen, elektronische ballen vol bewegingssensoren. Maar ook met kranten, stukken plastic en oude jerrycans. Het gooien en vangen vormt beats en ritmes: een ongekende jongleersymfonie! Een spannende en virtuoze mix van objectmanipulatie, installatie, muziek en performance, in regie van Ryan Djojokarso. Een grote ritselende, zoemende en bonkende voorstelling vanuit een ballet van geluiden.

Duurzaam

In een poging om niet nóg meer menselijke troep te maken wordt Puinbal zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Zo komen instrumenten, decor en kostuums uit de kringloop, de voorraad van makers of worden ze geleend van andere gezelschappen.

Sounds Like Juggling

Het gezelschap Sounds Like Juggling is opgericht door jongleur Guido van Hout en componist Arthur Wagenaar. Hun eerste en gelijknamige jongleerconcert waarin muziek en jongleren versmelten, tourt sinds 2020.

Cirque Nouveau in De Tamboer

De Tamboer presenteert vol trots het genre cirque nouveau in Hoogeveen: kleurrijk, eigenzinnig, verrassend en modern circus van hoog niveau! Een unieke kunstvorm waarbij muziek, dans en acrobatiek samengaan. Je hoeft niet naar het circus om deze shows te bewonderen, je ziet ze gewoon in De Tamboer.

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?