De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Murder on the Nile - 2025 in De Tamboer -Willem van Walderveen

Murder on the Nile

Stanley Burleson, Anne Blok e.a.

wo 15 januari 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 42,50 inclusief

Fotografie: Willem van Walderveen

Een nieuw moordmysterie van Agatha Christie

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express is dit seizoen Agatha Christie’s Murder on the Nile te zien in De Tamboer.

Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens?

Cast: Stanley Burleson, Anne Blok, Rick Engelkes*, Wilbert Gieske*, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silvan El Kattabi Regie: Jasper Verheugd

*Wilbert Gieske deelt de rol met Rick Engelkes

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!

Blindentolk aanwezig

Live audiodescriptie bij deze voorstelling i.s.m. Stichting Komt het zien!