De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Klaas van der Eerden - 2024 - Fotografie Mark David

Klaas van der Eerden

Blijven drijven

za 08 maart 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 22,50 inclusief

Fotografie: Mark David

Klaas van der Eerden na tien jaar terug in het theater!

Na tien jaar is de energieke cabaretier Klaas van der Eerden terug in het theater, met sketches, typetjes, muziek en misschien wel dans…

In zijn nieuwe programma probeert hij antwoord te geven op de vraag waar die onbedaarlijke gedrevenheid vandaan komt om iedereen voortdurend te vermaken en aan het lachen te krijgen. Hij vraagt zich ook af of dit levenslot, door een noodlottig ongeval in zijn familie, eigenlijk niet al vanaf zijn geboorte vaststond? Eén ding staat als een paal boven water: hij zal altijd blijven drijven.

Over Klaas

Klaas van der Eerden is cabaretier en presentator voor televisie en radio. In 1999 won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival, waarna hij gedurende vijftien jaar maar liefst zeven avondvullende cabaretprogramma’s maakte waaronder Extreem!, Wortels en Breedbeeld.

In 2014 besloot hij zich te focussen op zijn radio en televisiecarrière. Op televisie kreeg hij onder andere bekendheid als één van de Foute Vrienden en als presentator van de CupCakeCup. Vanaf 2018 tot en met 2023 was hij veelvuldig te horen als sidekick op Radio 538. De laatste twee jaar van deze periode presenteerde hij dagelijks samen met Wietze de Jager De Ochtendshow.

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Route en parkeren

Bestel nu een horeca arrangement!