De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Hollands Glorie  - Jannes - 2024 in De Tamboer
Hollands Glorie  - Ancora - 2024 in De Tamboer

Jannes, Ancora en meer

za 01 februari 2025 20:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 140 min.
  • € 39,50 inclusief

De beste Hollandse artiesten in De Tamboer!

Wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar af te trappen, dan met een gezellige Hollandse avond in De Tamboer? En daarvoor nodigen wij de beste Hollandse artiesten uit! Dus neem lekker plaats in de Tamboerzaal en geniet van spetterende optredens vol Hollandse hits. De volledige line-up maken we later bekend, maar Jannes en Ancora komen in ieder geval naar Hoogeen!

Jannes

Heel Nederland weet wie Jannes is, hij staat landelijk bekend als Koning der Piraten. In 2002 is de landelijk doorbraak van Jannes met zijn tweede album Van Casablanca naar Napoli, van dit album zijn ruim 30.000 exemplaren verkocht. Naast muziek heeft Jannes ook een korte serie Jannes, op weg naar Ahoy, dit geeft een unieke inkijk in het leven van Jannes en zijn voorbereidingen van Ahoy.

Ancora

De band Ancora heeft in 2016 het derde album Door Weer En Wind uitgebracht met een bijbehorende dvd. Het concept om een album uit te brengen met een dvd is een uniek concept wat voor een grote fanbase heeft gezorgd bij Ancora. De nieuwe single van Ancora Wellerman is ook erg populair. De mannen worden dan ook regelmatig met open armen ontvangen in Hoogeveen en komen nu terug in De Tamboer!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!