Handsome Poets
Anneke van Giersbergen - Uitdagend - 2022

Handsome Poets & Anneke van Giersbergen

U!tdagenD avondprogramma

Anneke van Giersbergen & Handsome Poets in onze tuin!

De Tamboer, Het Podium, Bibliotheek Hoogeveen, Scala Centrum voor de Kunsten en de Vrienden van De Tamboer openen het culturele seizoen geheel volgens traditie met U!TdagenD Hoogeveen. Laat je tijdens dit gezellige weekend verrassen door bijzonder straattheater, muziekoptredens en kindertheater. Bekijk hier het GRATIS middagprogramma van U!TdagenD. Maar U!TdagenD gaat ook in de avond door, met een sfeervol tuinconcert van Anneke van Giersbergen en Handsome Poets. Scoor snel een kaartje voor dit intieme concert in de open lucht.

Anneke van Giersbergen

Zangeres Anneke van Giersbergen beschikt over een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland. Als frontvrouw van The Gathering verwierf ze bekendheid, maar inmiddels is ze een begenadigd solo-artieste. Haar samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, het IJslandse Árstíðir en BLØF bewijzen dat ze een muzikale kameleon is. In 2021 maakte ze veel indruk met haar deelname aan het populaire Beste Zangers. Op 7 januari komt ze met een ode aan Kate Bush naar De Tamboer. Tijdens dit tuinconcert geeft ze alvast een uniek voorproefje.

Handsome Poets

Handsome Poets maken de balans na ruim tien jaar op. Iedereen herkent de eerste noten van hun single Sky on fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. De mannen speelden alle grote festivals plat: van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Nu is het tijd voor de Beeldentuin in Hoogeveen. Met een heerlijke muzikaal feestje vormt Handsome Poets de perfecte afsluiter van U!TdagenD Hoogeveen.

Veelgestelde vragen

Waar vindt dit tuinconcert plaats?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?