De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Robin Hood
scenefoto-robin-hood-2023-de-tamboer
scenefoto-robin-hood-2023-de-tamboer
scenefoto-robin-hood-2023-de-tamboer
scenefoto-robin-hood-2023-de-tamboer
scenefoto-robin-hood-2023-de-tamboer
scenefoto-robin-hood-2023-de-tamboer

Robin Hood de Musical (8+) - Nationaal Theaterweekend

Familiemusical

Robin Hood de musical 8+

De makers van Alice in wonderland, Kruistocht in Spijkerbroek, Peter Pan en Koning van Katoren zijn terug in Hoogeveen! Het Nationaal Jeugd Musical Theater presenteert een nieuwe familiemusical, over de legendarische volksheld Robin Hood.

Marian keert na de dood van haar vader de koning, terug naar het kasteel van Nottingham. Ze schrikt van de meedogenloze sheriff, die met harde hand over stad en land regeert. De rijken worden steeds rijker, terwijl de armen steeds armer worden. Machteloos ziet Marian toe hoe het volk honger lijdt, hoe onschuldige mensen worden bestraft voor onbenullige vergrijpen. 

Dan verschijnt er een gekapte held. Gewapend met pijl en boog bevrijdt hij op spectaculaire wijze een groep jonge veroordeelden. Robin Hood sluit zich aan bij de vogelvrijverklaarden die zich verschuilen in de bossen van Sherwood. Tot grote woede van de sheriff, steelt de groep van de rijken, om de buit onder de armen te verdelen. Wie schuilt er toch onder de kap van Robin Hood? Zal het hem lukken om meer gelijkheid af te dwingen? 

Een spannende familiemusical voor jong en oud, die je hart steelt!

Winactie

Kan jij ook geen genoeg krijgen van het spannende verhaal van Robin Hood? Koop dan snel je kaartje voor de musical en je maakt kans op het bordspel 'De avonturen van Robin Hood'. De winnaar wordt gekozen uit het publiek. Je ontvangt het spel uit handen van de cast. Hoe leuk!

  

Nationaal Theaterweekend

Je bezoekt Robin Hood de musical in het Nationaal Theaterweekend voor slechts € 10,-! 

Ontdek dit weekend verrassende voorstellingen, neem een kijkje achter de schermen tijdens de rondleidingen op de Open Dag en geniet van een gezellig randprogramma inclusief interactieve kunstexpositie. Op zaterdagavond is er zelfs een extra ingelaste Previewavond! 

Bekijk het volledige programma hier.
 

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?