Nationaal Theaterweekend

Bestel nu een ticket voor maar €10,-

Tijdens het vijfde Nationale Theaterweekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 kost een voorstelling slechts € 10,- en organiseert De Tamboer ook extra activiteiten rondom de voorstellingen. Voorgaande edities waren een groot succes en ook deze keer staan er weer vier mooie en leuke voorstellingen op het programma! 

Mijn man begrijpt me niet - uitverkocht

Vrijdag 24 januari 20.15 uur

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess schitteren in een nieuwe, hilarische vrouwenkomedie vol herkenbare situaties, zwarte humor, ontroering en vriendschap. De drie vrouwen schrijven zich in voor een cursus Help, mijn man begrijpt me niet. Want ze lopen rond met nogal wat vragen. 
Leef ik wel met de ideale partner? Hoe houd ik de spanning in mijn seksleven? Is het echt nodig dat ik mantelzorg verleen aan mijn vervelende schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Tinder of Second Love gaan? En trek ik nou die tweede fles wijn wel of niet open vanavond? Wat volgt is identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. 
Na afloop kunnen de voetjes nog even van de vloer tijdens de afterparty in de foyer met de spetterende brassband Agogo. 

Open Dag

Zaterdag 25 januari 13.00 - 16.00 uur

Bekijk hier alle informatie 

Loop tussen 13.00 en 16.00 binnen tijdens de Open Dag en neem een kijkje achter de schermen van het theater! Volg een rondleiding door het theater om 13.00 of 15.00 uur, bezoek de Silent Disco of geniet van livemuziek in het Café. Er zijn ook kinderactiviteiten, Meet & Greet één van je helden of kom kijken bij een minishow. Even lekker knutselen, kleuren of lezen in de Voorleeshoek kan natuurlijk ook.

Koning van Katoren (8+)

Zaterdag 25 januari 19.00 uur

Koop tickets

Het beroemde boek Koning van Katoren van Jan Terlouw komt als avontuurlijke familiemusical voor kinderen vanaf 8 jaar op de planken. Het verhaal wordt gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Kruistocht in Spijkerbroek.
Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers, die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken.
Kom voorafgaand aan de voorstelling lekker smullen bij de Pannenkoekenparty!

Een Halfje Purper

Zaterdag 25 januari 20.15 uur

Bestel kaarten

Purper-voorman en theatermaker Frans Mulder heeft voor bijna de hele Nederlandse theaterwereld teksten geschreven. Maar waar is al dat materiaal gebleven, vroeg Diederick Ensink zich af. Een groot deel bleek op Frans zijn zolder te liggen. Diederick vond een schat aan beeldschone en geestige liedjes en conferences, die Frans onder anderen voor Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Adèle Bloemendaal schreef. Ingrediënten in overvloed voor een avond topamusement. Maar eerst moet Frans nog even met zijn hond overleggen.
Na afloop van de voorstelling is er een gezellige afterparty, met muziek van Maurice Mulderij in het Café. 

Woezel & Pip (2+)

Zondag 26 januari 14.30 uur

Koop kaartjes

De vrolijke hondjes gaan in deze gezellige familieshow vol vrolijke liedjes en dansjes op een nieuw avontuur. Woezel en Pip zijn benieuwd hoe het is om groot te zijn. Ze kunnen niet langer wachten en glippen stiekem de nieuwe tijdmachine van de Wijze Varen binnen. Samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie gaan ze op avontuur. Bam, boem, knars, zoem… als dat maar goed gaat. 
Na de voorstelling is de pret nog niet voorbij en kan er geknuffeld worden met de levensgrote pluchen Woezel en Pip bij de Meet & Greet. Ook wordt er geschminkt, kan er geknutseld worden en staat er een springkussen.

 


Deel via