Nationaal Theaterweekend 2022 - campagnebeeld jongen
Nationaal Theaterweekend 2022 - campagnebeeld dansers
Nationaal Jeugd Musical Theater - Alice in Wonderland - 2022 - in de Tamboer
De Podium Witteman huisband en grenzeloze formatie Fuse gaat 150 jaar muziekgeschiedenis te lijf. Miles Davis en Maurice Ravel klinken naast Nils Frahm en Simeon ten Holt, allemaal even mooi, opzwepend en actueel.
Minidisco - Het Feest van Tante Rita - 2022 - in de Tamboer

Nationaal Theaterweekend

Voor maar € 10,- naar het theater!

Nationaal Theaterweekend 2022

Het Nationaal Theaterweekend is op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 januari 2022. Tijdens dit weekend bezoek je al een voorstelling voor maar € 10,- . Ook zijn er allerlei extra, gratis activiteiten. Het wordt Mooier. Dan. Ooit. 

Programma vrijdag 28 januari

Fuse 

De grenzeloze topformatie Fuse brak door als huisband van Podium Witteman en won de Edison Klassiek Publieksprijs voor het album Studio 2. Het Amsterdamse zestal veroverde al vele podia met hun eclectische muziekmix en duikt nu de theaters in.

Huisvrouwen bestaan niet

De was wacht nooit. Of je nu ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent. En de rest van het huishouden wacht ook niet. Drie vrouwen gaan totaal verschillend om met het hoog houden van alle ballen in deze herkenbare, humoristische voorstelling.

Afterparty The Bluebettes

Tijdens het Nationaal Theaterweekend komt deze swingende vrouwenband terug naar De Tamboer voor een heerlijk, swingend staconcert in de Forumfoyer. En daar mogen de voeten dus lekker van de vloer!

Programma zaterdag 29 januari 

Alice in Wonderland 8+

Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat, komt ze terug in het magische, maffe Wonderland. Ze ontmoet allerlei merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Maar is het allemaal wel echt? 

Legends remastered: Sting & the Police

De veelzijdigheid waarmee Sting zo beroemd is geworden vormt de basis voor deze unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin. Een spectaculair concert dat geheel in het teken staat van de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police.

Programma zondag 30 januari

Minidisco en het feest van Tante Lien 4+

Coco loco, Dans met tante Rita, De dieren uit de dierentuin, Tsjoe tsjoe wa. Wie kent de kinderhits van Minidisco niet? In dit knotsgekke avontuur komen alle bekende hits voorbij. Een vrolijke meezingmusical vol humor voor kinderen vanaf vier jaar, met de grootste hits van Minidisco.