De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Een nacht in De Efteling - 2025 in De Tamboer

Een nacht in De Efteling

Patrick Martens, Zjon Smaal e.a.

zo 30 maart 2025 15:00 uur
Bestel
  • € 29,50

Fotografie: Axel Drenth

Voor fans van de Efteling en alle anderen boven 1.20 meter!

Spannend als een achtbaan die door een spinnenweb schiet. Voor iedereen boven de 1.20 meter.

In deze komische voorstellig komen de wonderlijke wereld van de Efteling en de traditie van de komedies van Jon van Eerd samen tot een explosieve, unieke en onvergetelijke voorstelling. Verwacht te gekke situaties en dolkomische Harrie Vermeulen-achtige ontwikkelingen. Je neemt plaats in een achtbaan vol illusie met hysterische, grappige en idiote misverstanden, spannende achtervolgingen, grappige belevenissen en op hol geslagen fantasie.

Wat gebeurt er als de zusjes Julia en Sophie op zoek gaan naar de waarheid tussen fantasie en werkelijkheid? Tijdens een nachtelijk avontuur belanden zij achter de poorten van de Efteling waar iets vreemds aan de hand is. Het lijkt wel alsof alles op zijn kop staat en dat niets meer klopt.

De Fakir kan niet meer op zijn tapijt vliegen omdat hij hoogtevrees heeft. De klokken van Frau Schmeperling lopen niet meer, omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit. En in de ‘Danse Macabre’ zijn de geesten hun ritmegevoel kwijt. En wat als deze Eftelingbewoners zich in de talkshow van Eva Drienek moeten komen verantwoorden? Er volgt een doldwaas en aanstekelijk komisch avontuur waarbij je meegenomen wordt in een opeenstapeling van misverstanden, briljante decorvondsten en uitdagende luchtkastelen.

Dit is de op hol geslagen wereld van de Efteling, zoals je de Efteling nog nooit hebt beleefd.

De Efteling staat garant voor een wereld vol wonderen. De tekst en regie van Jon van Eerd staat garant voor een avond vol plezier en dagen napret. Spannender dan een achtbaan die door een spinnenweb schiet en zo grappig dat je blauw aanloopt van de lach. Spanning en humor gaan hand in hand in deze voorstelling.

Leuker dan TikTok, actueler dan Instagram en oprecht genieten!

  • Spel: Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen en Bente Bo Stoelwinder.
  • Script en Regie: Jon van Eerd
  • Producent: Pretpakhuis en Efteling
Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Blindentolk aanwezig

Live audiodescriptie