De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Harm en Roelof

Harm en Roelof - Nationaal Theaterweekend

"As de haan krèèit op de mesbult..."

Harm en Roelof
 “As de haan krèeit op de mesbult….”

Het zijn roerige tijden op het platteland. De stikstofcrisis brengt veel zorgen en polarisatie teweeg. Hoe gaan we daar mee om? Valt er nog wel wat te lachen? 
Met een nuchtere- relativerende kijk op de zaken proberen Harm en Roelof op geheel eigen wijze vat op de dingen te krijgen. Ook niet Drentstaligen komen aan hun trekken, zeker als de inmiddels bekende “secretaris van de ijsvereniging” zijn jaarverslag houdt. Niemand die dat zo doet als hij.


En omdat hun 35-jarig jubileum door de coronaperikelen niet gevierd kon worden, gaan Harm en Roelof dat dit jaar met een aantal oude bekenden alsnog doen.

Ontroering, originaliteit, muzikaliteit  en humor zijn de belangrijkste ingrediënten tijdens de voorstelling van deze twee ervaren  Drentstalige troubadours.  Die moet je gewoon gezien en gehoord hebben.

Nationaal Theaterweekend

Je bezoekt deze voorstelling van Harm en Roelof in het Nationaal Theaterweekend voor slechts € 10,-! 

Ontdek dit weekend verrassende voorstellingen, neem een kijkje achter de schermen tijdens de rondleidingen op de Open Dag en geniet van een gezellig randprogramma inclusief interactieve kunstexpositie. Op zaterdagavond is er zelfs een extra ingelaste Previewavond! 

Bekijk het volledige programma hier.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?