De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Dirk Scheele - StoryZoo - 2025 in De Tamboer

Dirk Scheele

StoryZoo (2+)

zo 09 maart 2025 15:00 uur
Bestel
  • € 15,00

Fotografie: Gerhard Witteveen

Dirk Scheele en StoryZoo komen naar De Tamboer

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit keer brengt hij de kleurrijke dierenpersonages uit de educatieve animatieserie StoryZoo tot leven.

Ga mee op een magische ontdekkingsreis naar het prille begin van de vriendschap tussen Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai. Laat de verbeelding de vrije loop en dompel je onder in de fantasierijke wereld van StoryZoo. Een speelse en educatieve belevenis voor jonge avonturiers.

StoryZoo

StoryZoo is een internationaal erkend merk dat interactieve verhalen en educatief entertainment voor kinderen biedt. In de educatieve animatieserie StoryZoo, dat sinds 2016 elke dag op verschillende televisie- en videoplatformen te zien is, waaronder bij Telekids, Disney+, Videoland en Amazon Prime, leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten en heeft een educatieve basis. StoryZoo biedt kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar één groot avontuurlijk feest: het is feelgood-animatie met een educatieve grondslag.

Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jaren een gevestigde speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater en hij is bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Onlangs heeft Dirk voor zijn werk een koninklijke onderscheiding en de allereerste Buma Kindermuziekprijs ontvangen.

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?