Daryl Jay Kyle - Theatershow Who Am I - 2023 in De Tamboer
Daryl Jay Kyle - Theatershow Who Am I - 2023 in De Tamboer
Daryl Jay Kyle - Theatershow Who Am I - 2023 in De Tamboer

Theatershow Who Am I

Daryl Jay Kyle

 

Een verhaal over identiteit, seksualiteit en geloof

Daryl Jay Kyle komt samen met zijn 10-koppige band in 2023 naar Theater De Tamboer. Met eigen geschreven liederen, covers, relevante verhalen en boeiende gesprekken zal Daryl het persoonlijke verhaal vertellen over zijn zoektocht naar identiteit, seksualiteit en geloof.

Daryl, geboren en getogen in Hoogeveen is een Molukse zanger, producer en liedjesschrijver, en momenteel woonachtig in Rotterdam. Op vijftienjarige leeftijd begon Daryl met zingen in de kerk, op deze plek ontdekte hij wat het geloof voor hem betekend. (Black) Gospelmuziek is een belangrijke inspiratiebron voor de muziek van Daryls. Daarnaast zijn er ook klanken van Jazz, Soul, Funk en R&B terug te horen.

Na vele optredens op grote en kleine podia, werd het in 2020 tijd voor een deelname aan het televisieprogramma Hit The Road op SBS6. In dit programma wist Daryl de derde plek te bemachtigen, deze prestatie heeft hem een boost gegeven om zijn passie achterna te gaan. In oktober 2022 is Daryls eerste album opgenomen tijdens een live concert, deze is januari 2023 uitgebracht. Ook schreef hij daarbij een mini-biografie.

“Na een zoektocht van zo’n twee jaar is deze show de conclusie die ik op een muzikale manier wil delen met de rest van de wereld, beginnend in mijn hometown Hoogeveen.” - Daryl Jay Kyle

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Route en parkeren