De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Brandweerman Sam Live! - 2025 in De Tamboer
Brandweerman Sam Live! - 2025 in De Tamboer
Brandweerman Sam Live! - 2025 in De Tamboer

Brandweerman Sam Live! (2+)

Avontuur op Dino Eiland

zo 23 februari 2025 14:00 uur
Bestel
  • € 21,00

Brandweerman Sam komt terug naar De Tamboer

Na het succes van onder meer Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat, komt de held van de buurt terug met een gloednieuw theateravontuur!

Samen met het brandweerteam, Mandy en al hun vrienden komt Brandweerman Sam in actie tijdens de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! – Avontuur op Dino Eiland. Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en Professor Pekel tijdens deze vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties.

Het verhaal

Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Mandy sluit zich aan bij de zoektocht, vastbesloten om het beste nieuwsverslag ooit te schrijven. En na even aandringen mag ook de nieuwsgierige Norbert Puk meedoen aan de zoektocht samen met de assistent van Professor Pekel. Maar al snel raken de twee in de problemen en komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot! Het is er donker en stil…

Op zoek naar een weg om uit de grot te komen doen ze hun zaklamp aan. Wat is dat?! Zijn dat dinobotten? Als ze hun vondst beter willen bekijken, valt er licht op het vergrootglas en dan ontstaat er brand. O nee! Lukt het Sam en zijn team om Norbert en de assistent van Professor Pekel op tijd te redden uit de grot?

Kom je ook verkleed?

Kom je ook verkleed als brandweerman of -vrouw of als onderzoeker?

Knutsel jouw mooiste dino!

Vóór de voorstelling kunnen de kinderen in de foyer hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek.

Meet & greet

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?