Via de formule Stadsprogrammering van Theater De Tamboer is het podium voor iedereen. Van solo en duo acts tot groepen, van het Kerst Musical Concert van Scala tot het School Musical Festival.

Stadsprogrammering

Hoogeveen, the floor is yours!

Hoogeveen, kom binnen! En dan bedoelen we niet alleen in de rode theaterstoelen plaatsnemen, maar betreedt ons toneel eens. Want binnen onze formule stadsprogrammering bieden wij lokale en regionale (amateur)gezelschappen de mogelijkheid om jong en oud te verrassen op ons podium.

Hoe? Dat mag iedereen zelf bedenken. Wij leveren de faciliteiten en delen onze kennis op het gebied van licht en geluid, maar ook kaartverkoop, marketing en publiciteit. Van schoolmusical tot einduitvoering, van toneelstuk tot modeshow, van danswedstrijd tot ladies night.

Einduitvoering

Ieder jaar biedt De Tamboer het podium aan dansgroepen van onder meer CGV Olympia, TopFit, Tresor Dance Center, Xtraordinary en Scala Centrum voor de Kunsten. Zij presenteren in juni en juli de eindvoorstellingen van het seizoen, waarbij ouders, familie en vrienden kunnen zien wat de leerlingen het afgelopen jaar allemaal hebben geleerd.

Voorstelling

De Tamboer biedt ook een podium aan lokale en regionale (amateur)gezelschappen die hun voorstelling in het theater willen presenteren. Denk aan de coproducties van Scala Musicalgroep Hoogeveen en De Tamboer, waarbij de creatieve en inhoudelijke productie van Scala wordt gecombineerd met de technische en facilitaire expertise van De Tamboer. Maar ook toneelverenigingen als Drenthe Plat en ’t Aol Volk presenteren ieder jaar een nieuwe klucht in De Tamboer. Het team van De Tamboer ondersteunt dan in onder meer techniek en publiciteit.

Ik heb een idee!

Ben je muzikant, toneelspeler, danser of gewoon iemand die het leuk vindt om iets te organiseren? En heb jij een leuk idee voor een nieuw evenement? Klop dan bij ons aan, dan gaan we er graag over in gesprek.

Zo is De Tamboer betrokken bij de werkgroep Music Allround, bestaand uit liefhebbers van lichte muziek. Music Allround organiseerde de afgelopen jaren onder meer het Big Band Festival en diverse jazzmiddagen in De Tamboer.

Ook bood De Tamboer de afgelopen jaren ruimte aan het Sinthuis, georganiseerd door Sinterklaas van Hoogeveen. Duizenden kinderen bezoeken jaarlijks in november en december het Huis van Sinterklaas in De Tamboer.

We staan dus altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven!

Zaalhuur

Organiseer je regelmatig voorstellingen of evenementen en wil je gewoon een zaal huren? Dat kan natuurlijk ook. Zo gingen de Mega Sint Show, Qmusic The Party en vele anderen jou al voor.

Contact opnemen

Neem contact op via 0528 – 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Stadsprogrammering

Ik heb een idee

/ /