De Tamboer

Zoektocht naar zangeres voor Dire Straits tribute

28 januari 2018

Een bevlogen Erwin Nyhoff, meestergitarist Marcel de Groot en een vierkoppige band spelen vrijdag 23 maart het legendarische Dire Straits album Brothers in Arms in De Tamboer. En ze zijn daarvoor nog op zoek naar een zangeres in de regio Hoogeveen! Dire Straits frontman Mark Knopfler schreef naast hits als Brothers in Arms, Money for Nothing en Walk of Life, ook de Tina Turner hit Private Dancer. In deze Legendary Albums Live theaterproductie wil de band dit nummer spelen en wel samen met een zangeres uit de regio Hoogeveen! Wie grijpt deze unieke kans? De aanmelding is nu geopend. 

Aanmelden

Zangeressen kunnen zich tot 25 februari a.s. aanmelden door een Youtubelink met een opname van een nummer naar keuze in te sturen naar marketing@detamboer.nl.

  • In de begeleidende mail moeten de volgende gegevens worden vermeld: naam, adres, woonplaats, leeftijd, emailadres en telefoonnummer.
  • De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.
  • Beschikbaarheid op vrijdagavond 23 maart is vereist.

De Tamboer en het gezelschap kiezen donderdag 1 maart samen een winnares, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Legendary Albums Live

Brothers in Arms is de derde Legendary Albums Live theaterproductie, na Stevie Wonders Songs in the Key of Life en een uitvekrochte 3JS tournee met U2’s The Joshua Tree. Dit keer spelen Erwin Nyhoff, Marcel de Groot en hun band niet alleen de wereldhits van Brothers in Arms, maar ook andere grote hits. Tussendoor vertellen ze ‘kleedkamerverhalen’, waarvoor Erwin Nyhoff zelfs op bezoek ging bij Dire Straits bassist John Illsley. Het resultaat is een prachtige theatershow met bijzondere aandacht voor het geluid. Ogen dicht en genieten maar.

Bekijk hier de persoonlijke oproep van Erwin Nyhoff, of beluister alvast Tina's hit Private Dancer