Dire Straits' Brother in Arms

Erwin Nyhoff, Marcel de Groot & Band

vr 23 maart 2018 20:15 Tamboerzaal muziek

Brothers in Arms is één van de best verkochte albums ooit. Je vindt alleen al zes wereldhits op deze plaat, waaronder Brothers in Arms, Money for Nothing en Walk of Life, die voor wereldwijd voor onovertroffen hit-noteringen zorgden. Vanavond hoort u het complete album live door een bevlogen Erwin Nyhoff, meestergitarist Marcel de Groot en een vierkoppige band. Deze ‘Sultans of Swing’ spelen niet alleen Brothers in Arms, maar ook andere grote hits én vertellen kleedkamerverhalen tussendoor. Een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Ogen dicht en genieten maar!

Brothers in Arms is de derde Legendary Albums Live theaterproductie, na Stevie Wonders Songs In The Key of Life en een uitverkochte 3JS tournee met U2’s The Joshua Tree.

Marieke Piontek-Hofstra zingt Private Dancer

Dire Straits frontman Mark Knopfler schreef naast hits als Brothers in Arms, Money for Nothing en Walk of Life, ook de Tina Turner hit Private Dancer. In deze Legendary Albums Live theaterproductie wil de band dit nummer spelen en wel samen met een zangeres uit de regio Hoogeveen! Uit alle inzendingen is samen met het gezelschap gekozen voor Marieke Piontek-Hofstra als winnares. Gefeliciteerd, Marieke en tot de 23e!

Speeldata

vr 23 maart 2018 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Dire Straits' Brother in Arms

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29.50
CJP € 27.50

Meer info

www.legendaryalbumslive.nl


Deel via