De Tamboer

Win een theaterdiner voor 2 personen

4 oktober 2017

Nieuw bij De Tamboer: theaterarrangementen om uw avond uit compleet te maken! En als jarige job trakteren wij. Want op 21 april 2017 bestond Theater De Tamboer vijftig jaar. Een prachtige mijlpaal die het theater samen met Hoogeveen wil vieren. 2017 is daarom uitgeroepen tot jubileumjaar, waarin De Tamboer iedere maand een speciale actie of aanbieding aankondigt. We verloten een Theaterdiner voor 2 personen onder iedereen die kaarten heeft voor een voorstelling in oktober. De loting en bekendmaking vindt plaats op donderdag 5 oktober, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

De Tamboer is een plek waar u ontmoet, ontdekt, ervaart, geniet, ontspant, deelt en… proeft!
Met een hartelijk welkom en een gezellige ambiance serveren wij lekkere koffie, goede wijn, heerlijke hapjes en tongstrelende arrangementen. Wij creëren, met passie, een plek waar u graag terugkomt. Bekijk hier welke arrangementen we aanbieden rondom onze voorstellingen om uw theaterbezoek om te toveren tot een heerlijk avondje uit.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 19,95 per persoon
Bij bijna iedere voorstelling serveren wij vanaf 18.00 uur een smaakvol drie-gangen Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch) en nagerecht. Het menu varieert maandelijks. Bekijk hier het menu voor september en oktober 2017. U kunt het Theaterdiner gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of uw diner op een later moment apart reserveren via deze pagina

Welkomstarrangement 

€ 5,- per persoon
Met het welkomstarrangement wacht u een gereserveerde tafel in Het Café, met een kopje koffie of thee en een zoete lekkernij. Zodat u helemaal ontspannen aan uw avond kunt beginnen!
U kunt het Welkomstarrangement gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina

Borrelarrangement

€ 4,50 per portie
Na afloop van de voorstelling kunt u aan een voor u gereserveerde tafel in Het Café nog even genieten van een lekkere portie bitterballen (8 stuks). 
U kunt het Borrelarrangement gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina.

Nazitarrangement 

€ 7,50 voor 2 personen
Na afloop van de voorstelling staat er in Het Café een gereserveerde tafel voor u klaar met een heerlijke plank vol kaas, worst, brie, olijven en druiven.
U kunt het Nazitarrangement gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina.