De Tamboer

Waylon naar De Tamboer

22 januari 2018

Waylon komt op 28 september naar De Tamboer met zijn tour The World Can Wait! De kaartverkoop start 23 januari om 09.00 uur. Klik hier voor kaarten.

De tournee-titel verwijst naar het gelijknamige, nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Op dit album staat ook het lied waarmee hij Nederland vertegenwoordigt op het songfestival in Lissabon. Maar voordat hij naar Portugal afreist, trakteert hij eerst zijn Nederlandse fans op een voorproefje van zijn langverwachte, persoonlijke album. Op The World Can Wait keert Waylon terug naar zijn muzikale roots in zijn geliefde Nashville. Hij eert zijn grote helden van de countrymuziek, maar omarmt ook zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving. Met de titel verwijst hij naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf. 

Waylon: "Ik hoop dat de mensen die naar mij komen kijken, volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor het publiek, dat verlang ik ook van hen. Meer dan ooit. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuislaat, of in ieder geval uitzet. Je ziet vaak dat mensen toch gaan filmen of foto's maken. Je creëert daarmee een filter tussen wat je ziet, voelt, hoort en ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem per se moet delen. Net alsof het anders niet is gebeurd. Hoe mooi zou het zijn als je daar even een paar uur los van komt en alleen met jezelf of met mij de dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait."

Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018. Zijn tour was binnen een dag uitverkocht en hij was de winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden.