Waylon

The World Can Wait

vr 28 september 2018 20:30 Tamboerzaal muziek

Waylon komt op 28 september naar De Tamboer met zijn tour The World Can Wait!

De tournee-titel verwijst naar het gelijknamige, nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Op dit album staat ook het lied waarmee hij Nederland vertegenwoordigt op het songfestival in Lissabon. Maar voordat hij naar Portugal afreist, trakteert hij eerst zijn Nederlandse fans op een voorproefje van zijn langverwachte, persoonlijke album. Op The World Can Wait keert Waylon terug naar zijn muzikale roots in zijn geliefde Nashville. Hij eert zijn grote helden van de countrymuziek, maar omarmt ook zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving. Met de titel verwijst hij naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf. 

Waylon: "Ik hoop dat de mensen die naar mij komen kijken, volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor het publiek, dat verlang ik ook van hen. Meer dan ooit. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuislaat, of in ieder geval uitzet. Je ziet vaak dat mensen toch gaan filmen of foto's maken. Je creëert daarmee een filter tussen wat je ziet, voelt, hoort en ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem per se moet delen. Net alsof het anders niet is gebeurd. Hoe mooi zou het zijn als je daar even een paar uur los van komt en alleen met jezelf of met mij de dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait."

Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018. Zijn tour was binnen een dag uitverkocht en hij was de winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden.

Let op: er zijn alleen nog staanplaatsen beschikbaar (vrije keuze), de zitplaatsen op het balkon zijn op.

Speeldata

vr 28 september 2018 20:30 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Waylon

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 31.95

Meer info

waylon.nl


Deel via