Kira Kool speelt Dikkie Dik en de taart

Kindervoorstelling Dikkie Dik geboekt

3 juni 2021

Hoera, we mogen onze deuren weer openen! In juni mogen we 50 bezoekers ontvangen bij voorstellingen. Daarom hebben we een sfeervolle, intieme kindervoorstelling voor peuters en kleuters geboekt: Dikkie Dik en de taart (2+). Klik hier om direct kaarten te bestellen.

Dikkie Dik en de taart vindt buiten plaats in de tuin van het theater. Bij slecht weer kunnen we besluiten om naar binnen te verplaatsen. De voorstelling speelt zich af rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. Kira Kool presenteert de gezellige, interactieve muziekvoorstelling. Peuters en kleuters zijn van harte welkom om mee te zingen en roepen tijdens het verhaal en de liedjes. 

Dikkie Dik is jarig en op tafel staat een enorme taart. Dikkie Dik neemt een hapje en nog een hap en nog één. Wat is dat lekker, zeg! Hou op Dikkie Dik, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet en binnen no-time is de taart op. Dikkie Dik moet zelf op zoek naar appels, eitjes en melk voor een nieuwe taart. Maar nieuwsgierig en ondeugend als Dikkie Dik is gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor Dikkie Dik zijn vriendjes?