Kira Kool speelt Dikkie Dik en de taart

Dikkie Dik en de taart 3+

Kira

Dikkie Dik is jarig en op tafel staat een enorme taart. Dikkie Dik neemt een hapje en nog een hap en nog één. Wat is dat lekker, zeg! Hou op Dikkie Dik, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet en binnen no-time is de taart op. Dikkie Dik moet zelf op zoek naar appels, eitjes en melk voor een nieuwe taart. Maar nieuwsgierig en ondeugend als Dikkie Dik is gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor Dikkie Dik zijn vriendjes?

Een sfeervolle, interactieve en intieme muziekvoorstelling van 35 minuten voor peuters, kleuters en hun ouders. Je mag volop meezingen en roepen bij de nieuwe, originele liedjes over Dikkie Dik. De voorstelling speelt zich af rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Kira

Kira Kool is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater. Daarna volgden projecten als Superifcial Supremacy, De Witt of Oranje, IK BEN EEN INTERFACE, CRISPR-CAS en diverse schoolvoorstellingen. Sinds 2018 is Kira te zien in de jeugdvoorstelling “Gonnie en Gijsje samen op stap”.

Veelgestelde vragen

Wat is de locatie Beeldentuin?

Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen?