De Tamboer

Stephanie Struijk op Singer-songwriter Festival 2019

13 juli 2018

De eerste act voor het Singer-songwriter Festival op zaterdag 2 maart 2019 is bekend: Stephanie Struijk! Ze speelde al eens eerder op het festival, toen nog als Stevie Ann en met Engelstalige liedjes. Nu komt ze op veler verzoek van ons publiek onder haar eigen naam terug en zingt ze in het Nederlands. Een keuze die haar goed bevalt, zo blijkt wel uit de prachtige teksten. Met een dijk van een stem en schitterend gitaarspel, belooft ze een mooie show op ons festival. Wij kijken er al naar uit!

Klik hier om direct kaarten te bestellen

Daar

In 2016 maakte Stephanie samen met Daniël Lohues een roadtrip door Amerika, waar ze een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis schreef ze nieuwe liedjes, over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten. Tijdens haar optreden in De Tamboer staan de liedjes van deze roadtrip centraal, die ook op de dit jaar verschenen EP DAAR staan.
Stephanie bracht tot nu toe vijf studioalbums uit. Al op negentienjarige leeftijd werd haar debuut Away from here bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Voor haar werk ontving ze al een Zilveren Harp.