Singer-songwriter Festival 2019

Editie VII

za 2 maart 2019 20:00 Passagezaal en Foyer festival

Nederlandse singer-songwriters beloven weer een heerlijke, intieme luisteravond. Er zijn afwisselend optredens in de Forumfoyer en Passagezaal. Wie voor de zevende editie hun opwachting maken, blijft nog even geheim. Misschien kent u één van hen, misschien nog niet. Laat u verrassen en maak kennis met enorm getalenteerde singer-songwriters uit Nederland!

Stephanie Struijk

Eén tipje van de sluier lichten we alvast op: Stephanie Struijk komt! Ze stond al eens eerder op het festival onder de naam Stevie Ann, toen nog met Engelstalige liedjes. Dit keer onder haar eigen naam én ze zingt in het Nederlands! Met een dijk van een stem, fantastisch gitaarspel, prachtige teksten en een innemende persoonlijkheid belooft Stephanie een prachtig optreden op ons intieme festival. Mis het niet!

Daar

In 2016 maakte Stephanie samen met Daniël Lohues een roadtrip door Amerika, waar ze een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis schreef ze nieuwe liedjes, over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten. Tijdens haar optreden in De Tamboer staan de liedjes van deze roadtrip centraal, die ook op de dit jaar verschenen EP DAAR staan.
Stephanie bracht tot nu toe vijf studioalbums uit. Al op negentienjarige leeftijd werd haar debuut Away from here bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Voor haar werk ontving ze al een Zilveren Harp.

Voorverkoop € 15,- 
Op de dag zelf € 20,-

Speeldata

za 2 maart 2019 20:00 Passagezaal en Foyer festival


Wachtlijst Singer-songwriter Festival 2019

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15,00

Deel via