Daniel Cane speelde een akoestisch liedje op het Singer-songwriter Festival, tussen het publiek.

Singer-songwriter gezocht!

Open jij het Singer-songwriter Festival 2022?

9 januari 2022

Theater De Tamboer organiseert op zaterdag 5 maart 2022 de negende editie van het Singer-songwriter Festival, met dit jaar een hele leuke twist. Dit jaar staan er niet alleen grote namen op het podium, maar zou jij het festival kunnen openen!

Hoe werkt het?
Singer-songwriters kunnen een video van een eigen nummer of een bewerking van een bestaand nummer voor 7 februari insturen naar marketing@detamboer.nl. Een vakjury kiest hier een aantal finalisten uit. De video’s van de finalisten worden op donderdag 10 februari op onze Facebookpagina geplaatst en dan is het aan het publiek!

De singer-songwriter die de meeste likes weet binnen te halen wint een plekje op het podium op zaterdag 5 maart en speelt een set van maximaal vijf nummers.

Het Singer-songwriter Festival met Mooneye
Adembenemende luisterliedjes in een intieme setting. Het is al jarenlang het recept voor een heerlijke, bijzondere avond in De Tamboer. En dat is tijdens de negende editie van het Singer-songwriter Festival niet anders. De complete line-up is nog niet bekend, maar de Belgische band Mooneye rondom Michiel Libberecht is al wel bevestigd! De band won in 2019 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. In 2018 werd hun eerste EP door muziekblad OOR al bestempeld tot "meesterlijke popsongs". Hou hier alle nieuwtjes rondom het festival in de gaten en bestel je kaarten alvast.