De Tamboer

René van Meurs bijgeboekt

20 januari 2020

Theater De Tamboer lanceert vandaag deel twee van de theaterbrochure, waarin ook alle nieuw geboekte voorstellingen van dit seizoen zijn opgenomen. Zo bevestigt het theater vandaag dat cabaretier René van Meurs, die volgende week voor een uitverkochte Passagezaal staat, op donderdag 1 oktober nog een keer terugkomt met zijn bejubelde show Hunkert. Maar ook andere voorstellingen die gedurende het theaterseizoen zijn bijgeboekt zijn te vinden in de nieuwe brochure, zoals De Formule 1 Show, de legendarische songwriter Albert Hammond, de poppentheatervoorstelling Kikkerprinses en The Voice Senior winnaar Ruud Hermans.

De brochures liggen vanaf vandaag in het theater

Het is voor het eerst dat De Tamboer de brochure heeft opgeknipt in twee delen. “Wanneer theaters in mei hun brochure uitbrengen staan daar voorstellingen in die soms pas een jaar later plaatsvinden. Maar veel mensen willen helemaal niet zover vooruit plannen,” legt directeur Pieter-Bas Rebers uit. “Daarom hebben wij ervoor gekozen het boekje in twee helften te knippen. Zo ben je veel actueler én hebben we de kans om voorstellingen die gedurende het jaar nog worden geboekt ook onder de aandacht te brengen.”
Ook het programma van Het Podium is te vinden in de brochure. “Het Podium heeft per 1 januari de Kernpodiumstatus C terug, dus daar hoort natuurlijk een mooie programmering bij. De komende maanden hebben we daarom een leuke, afwisselende concertagenda met bijvoorbeeld Mooi Wark, Def Americans, Fortunate Sons, Heidevolk, Green Lizard en Def P. Voor ieder wat wils!”

Bekijk hier het complete programma van Het Podium

René van Meurs Hunkert (reprise)

De liefde. René kan er alles over vertellen. Als het op liefde aankomt heeft hij geleefd en geloofd, met wisselend succes. Er waren deksels op neuzen, er waren meerdere stoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Wat betekent het eigenlijk om lief te hebben? Te houden en te verliezen? René weet er alles van, maar tegelijkertijd ook helemaal niets. Hij kan er in élk geval heel goed over vertellen en doet dat dan ook met prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en heel veel grappen.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.
René is al jarenlang lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd met zijn vorige voorstelling genomineerd voor Neerlands Hoop 2018.

Bestel direct kaarten