René van Meurs

Hunkert - Reprise!

vr 23 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret

vr 23 oktober 2020 21:30 Tamboerzaal cabaret

Helaas is deze voorstelling afgelast wegens de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus. Onze programmeurs gaan op zoek naar een vervangende datum, zodra deze bekend is ontvangen kaartkopers hiervan bericht per e-mail.

Reprise!

De liefde. René kan er alles over vertellen. Als het op liefde aankomt heeft hij geleefd en geloofd, met wisselend succes. Er waren deksels op neuzen, er waren meerdere stoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Wat betekent het eigenlijk om lief te hebben? Te houden en te verliezen? René weet er alles van, maar tegelijkertijd ook helemaal niets. Hij kan er in élk geval heel goed over vertellen en doet dat dan ook met prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en heel veel grappen.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

René van Meurs

René is al jarenlang lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd met zijn vorige voorstelling genomineerd voor Neerlands Hoop 2018.

In de pers

"Wat een vlotte opening heeft de vierde cabaretsolo van René van Meurs. In kort bestek schetst de 34-jarige Van Meurs hoe hij al anderhalf jaar met liefdesverdriet rondloopt. Na een aantal rake opmerkingen over hoe hij is gaan zwelgen in zijn verdriet en bang is voor iets nieuws, neemt hij ons mee op een solovakantie naar Valencia. Daar weet hij een vrouw op het terras te versieren en wordt hij uitgenodigd op haar hotelkamer. Ook na dit reisverslag heeft Van Meurs grappige verhalen paraat: in de autoshowroom kiest hij een Audi uit die bij zijn haarkleur past, en er zijn de vaste bezoekjes aan de kebabzaak van de Libanees Aziz"- Volkskrant ★★★

"Met die opmerking oogst Van Meurs een gulle lach, wat hij bijzonder vaak doet deze avond, want naast kwetsbaar en persoonlijk is ‘Hunkert’ ook erg grappig. Het hoofdverhaal over de liefde die stukliep is doorspekt met komische anekdotes, onder meer over een aanvaring met een baliemedewerker op het stadsdeelkantoor." - Trouw ★★★★


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

vr 23 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret

vr 23 oktober 2020 21:30 Tamboerzaal cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 19,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 19,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 19,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 19,50

Meer info

renevanmeurs.nl


Deel via