De Tamboer

Programma Irish Festival 2019 compleet

28 augustus 2019

Het programma van het Irish Festival op zaterdag 28 september is compleet. Bevestigd: The Colonials met Gerry Doyle en de verrassende Secret Sessions. Bekijk hier het complete programma en bestel direct kaarten

The Colonials

Ger Doyle is een rasentertainer, die niets liever doet dan optreden. Of dat nu in een Ierse pub is, elders in Europa of het Midden Oosten, de mannen van The Colonials weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. En dat zullen ze ook zeker laten zien in De Tamboer!
Deze veteranen uit de Ierse muziek, waren zelfs te zien in grote films als Leap Year. Violist en songwriter Ger behaalde zelfs succes met It's A Secret's song I Can't Dance, wat ook in Nederland een hit was in de jaren '80. 

Secret Sessions

Ook nieuw dit jaar: Secret Sessions. In een kleine ruimte en in een heel intiem gezelschap genieten van een verrassingsoptreden. Wie er komt spelen? Dat wordt pas duidelijk als iedereen zit. Er is zeer beperkt plaats. Maar gelukkig duiken er ook elders in het gebouw nog wel wat verrassingen op… oren en ogen open dus!