De Tamboer accepteert de Podiumpas
Podiumpas foto door R de Puy

De Tamboer accepteert als eerste Drentse theater de Podiumpas

Voor € 35,- per maand onbeperkt theater en concerten

1 mei 2023

Theater De Tamboer accepteert met ingang van 1 mei 2023 als eerste Drentse theater de Podiumpas voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen 2023-2024. Houders van een Podiumpas bezoeken onbeperkt theater en concerten bij aangesloten podia in heel Nederland voor slechts € 35,- per maand. “De Podiumpas geeft bezoekers de mogelijkheid om veel voorstellingen te bezoeken voor een vast bedrag per maand”, vertelt directeur Pieter-Bas Rebers. “We denken dat de pas mensen aanmoedigt om vaker een voorstelling te bezoeken die ze misschien nog niet kennen. Zo hopen we dat ons publiek zich vaker laat verrassen door onze programmering.”

Onbeperkt theater

Ruim 40 theaters en podia in heel Nederland zijn inmiddels aangesloten op de Podiumpas. “We zijn heel blij dat we ons publiek nu de mogelijkheid bieden om ons te bezoeken met een Podiumpas,” aldus Rebers. “Een groot voordeel als bezoeker is dat de pas niet gebonden is één locatie. Zo ben je als bezoeker enorm flexibel en krijg je de mogelijkheid om heel veel cultuur te proeven. En dat juichen wij natuurlijk van harte toe.”

Online reserveren

Ook met de Podiumpas kunnen bezoekers gewoon online reserveren via www.detamboer.nl. Op enkele uitzonderingen en uitverkochte voorstellingen na, zijn alle voorstellingen toegankelijk met de Podiumpas. Vanaf 30 dagen voor de speeldatum is een Podiumpas-ticket reserveren mogelijk via de website van De Tamboer. Podiumpas-houders krijgen een reserveringsbevestiging, waarna ze op vertoon van hun Podiumpas aan de kassa van De Tamboer hun toegangskaarten ontvangen.

Podiumpas in één oogopslag

  • Onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 40 aangesloten podia in Nederland
  • € 35,- per maand 
  • Reserveren vanaf 30 dagen voor de voorstelling of het concert 
  • Maandelijks opzegbaar na 4 maanden 
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar 
  • Vragen? Kijk op podiumpas.nl of mail naar klantenservice@podiumpas.nl

Vraag je Podiumpas direct aan

Lees hier meer over Podiumpas