De Tamboer

De Tamboer zoekt een ouderenkoor voor de voorstelling Hendrik Groen

17 april 2019

Op zaterdag 15 februari staat de hagelnieuwe voorstelling Zolang er leven is van Hendrik Groen in De Tamboer. Na het succes van de vorige voorstelling Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken keren Beau Schneider, Mike Weerts en Cynthia Abma terug. De producent is op zoek naar een ouderenkoor die zal meespelen en zingen in deze voorstelling.

Gevraagd wordt naar een ouderenkoor (mannen en vrouwen) met koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst. Het koor moet bestaan uit ± 15 personen. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Het repertoire wordt op dit moment samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Op de avond wordt er, voorafgaande aan de voorstelling, nog een generale repetitie gehouden. Bij interesse kan er een e-mail worden gestuurd naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl. De selectie zal deze zomer plaatsvinden. Meer informatie is te vinden via www.hendrikgroentheater.nl.

Het verhaal

In Hendrik Groen – Zolang er leven is beleven Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden van de Omanido-club (oftewel de Oud maar niet dood-club) nieuwe avonturen. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. De cast bestaat nagenoeg uit dezelfde jonge acteurs als bij de vorige Hendrik Groen-voorstelling. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt; “In iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.”