Hendrik Groen

Zolang er leven is

za 15 februari 2020 20:15 Tamboerzaal toneel

Foto: Victor Meijer

De knuffelbejaarde van Nederland, Hendrik Groen, is terug in het theater! Zolang er leven is, is een heerlijke komedie met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omandio-club (oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingstehuis. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.

Deze toneelvoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek: Zolang er leven is – Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar van Hendrik Groen. Waarvan meer dan een half miljoen exemplaren zijn verkocht. Bovendien werd het dagboek bekroond met de NS Publieksprijs en als televisieserie uitgezonden. En ook in het theater is het succes ongekend. De voorstelling Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht!
Humor en ontroering voeren de boventoon en ook zang en muziek zijn een belangrijk onderdeel. Er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten!

Met: Beau Schneider, Mike Weerts, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Diewertje Dir, Cynthia Abma/Anne-Marie Jung.

Swingkoor Drenthe

Extra leuk: In deze voorstelling zingt Swingkoor Drenthe mee met een aantal bekende nummers. Swingkoor Drenthe is een gemengd senioren popkoor uit de provincie Drenthe, waar het plezier in samen zingen altijd voorop staat. 

De pers over Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken:

"Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden." - Trouw ★★★★

"Hoofdrolspeler Schneider […] weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap." – Theaterkrant ★★★

"Een mooie mix van luim en ernst, ontroering en ontspanning." - Noord-Hollands Dagblad

"Rebelse oudjes op bühne." - Telegraaf

"Zolang er leven is, een bijzonder geslaagde voorstelling, die je, zeker als liefhebber van de boeken, moet zien. Een prachtige ode aan het leven." - Theaterparadijs ★★★★

Speeldata

za 15 februari 2020 20:15 Tamboerzaal toneel


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 32,50
CJP € 30,50

Deel via