De Tamboer

Nieuwe voorstellingen voor theaterprogramma 2017 en 2018

26 april 2017

Vandaag is de kaartverkoop voor Maurice Mulderij, Andersmans Veren Live, Opvliegers 3, Pater Moeskroen en George van Houts in De Tamboer gestart. De afgelopen weken boekte De Tamboer vele voorstellingen voor het nieuwe theaterprogramma in najaar 2017 en voorjaar 2018. Klik hier voor het complete theaterprogramma. Klik op de voorstellingstitel om direct kaarten voor onderstaande voorstellingen te bestellen. Let op: koop kaarten voor voorstellingen altijd bij het theater zelf. Er zijn websites die de kaarten voor een hogere prijs aanbieden.

Theatercollege Love Coach Maurice Mulderij
“Mannen zijn als een voetbalclub, vrouwen zijn als een trainer.” Met deze metafoor behandelt Maurice in zijn college op zaterdag 7 oktober gevoelige zaken op het gebied van de liefde. Liefde, verleiding en verlokking. Ze liggen dicht bij elkaar. In relaties en op het veld. 

Andermans Veren Live
Dit muzikale cabaretgezelschap houdt het Nederlandstalige theaterlied leven. Zaterdag 6 januari 2018 zoeken ze samen met Kick van der Veer de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar, dit keer met het thema: stout en fout. Roddelen, elkaar het leven zuur maken, vreemdgaan, teveel drinken, stelen. Het mag allemaal niet, maar heeft wel mooie liedjes opgeleverd.

Opvliegers 3 – New York, New York
Wake Up In The City That Never Sleeps: Opvliegers is vrijdag 23 februari 2018 terug met een nieuwe bestemming, een nieuw verhaal, nieuwe muziek en… nieuwe gezichten! Vier dames van ‘een zekere leeftijd’ gaan op pad in The Big Apple! Hoe lang kan Lydia haar overgang nog ontkennen, terwijl die in alle hevigheid begint los te barsten? Moniek is verliefd, heel erg verliefd, maar er is iets met haar liefde aan de hand. Joke doet er alles aan om haar grote idool Barry Manilow voor de blog-camera te krijgen, terwijl Shirley zich helemaal suf shopt. De Opvliegers duiken vol overgave in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Pater Moeskroen
Vrijdag 23 februari 2018 vertelt en speelt Neerlands fijnste folkband op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. En dat belooft feest in de feelgood voorstelling van het jaar! Pater Moeskroen trekt al ruim dertig jaar gewapend met ‘de folk’ langs pubs, feesten en theaters. In Fiësta nemen ‘De Paters’ je met nieuwe nummers en oude bekenden mee in die fijne Pater-Pogues sfeer van folk, feest en humor!

George van Houts
Woensdag 11 april 2018 speelt, vertelt en onderwijst George van Houts in Kom Plot over samenzweringstheorieën, die tientallen jaren later waarheid bleken te zijn. Om uiteindelijk het publiek mee te nemen in De Samenzwering waar we anno nu met zijn allen in meegezogen worden. Geen cabaret, geen toneel, geen lezing... maar een soort TED-talk, met humor, karakter en de ontsluiering van een angstaanjagend, verbijsterend, wereldwijd complot.