Opvliegers 3: New York, New York

Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie

vr 23 februari 2018 20:15 Tamboerzaal toneel

Wake Up In The City That Never Sleeps met dé nieuwe vriendinnencomedy van dit seizoen. Opvliegers is terug met een nieuwe bestemming, een nieuw verhaal, nieuwe muziek en… nieuwe gezichten! Maar natuurlijk net zo hilarisch als voorheen.

Schnabbelzangeres Lydia moet weg uit Nederland. Nadat een gênant filmpje van de stomdronken diva is opgedoken, komt ze wel heel vervelend in het nieuws. Dus moet ze niet over een maand, niet over een week, maar nú het land uit. En dat doet ze alleen, want haar reisvriendinnen hebben een overvolle agenda. Op Schiphol koopt ze het eerste de beste ticket naar…New York!

In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen (of nog wat meer?) en hetzelfde hotel als Lydia. In het hotel maken de dames kennis met de middelbare leeftijdsblogger Joke en kersverse weduwe Shirley, die achtergebleven is met een enorme berg geld én twee onhandelbare stiefkinderen. De vier dames van ‘een zekere leeftijd’ gaan op pad in The Big Apple!

Hoe lang kan Lydia haar overgang nog ontkennen, terwijl die in alle hevigheid begint los te barsten? Moniek is verliefd, heel erg verliefd, maar er is iets met haar liefde aan de hand. Joke doet er alles aan om haar grote idool Barry Manilow voor de blog-camera te krijgen, terwijl Shirley zich helemaal suf shopt. De Opvliegers duiken vol overgave in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Foto: Arjan Benning

Speeldata

vr 23 februari 2018 20:15 Tamboerzaal toneel


Wachtlijst Opvliegers 3: New York, New York

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 23.50
CJP € 21.50

Meer info

rep.nu


Deel via