De Tamboer

Kaartverkoop nieuwe kindervoorstellingen gestart!

6 april 2017

Vandaag is de kaartverkoop voor zeven nieuwe kindervoorstellingen in De Tamboer gestart! In het najaar van 2017 zijn Peppa Pig, Het Hart van Speculaas en Ploeff te zien in De Tamboer. In 2018 kunnen kinderen genieten van De Kleine Zeemeermin, Dummie de Mummie, Boer Boris en De Waanzinnige Boomhut. Bestel snel kaarten!

Peppa Pig 2+

Op dinsdag 24 oktober staat de familiemusical Peppa Pig in De Tamboer. Peppa is dagelijks te zien op Nickelodeon en nu dus ook in het theater! Het heeft geregend en er liggen grote modderplassen, laat dat nou net zijn waar varkentjes van houden.

Het Hart van Speculaas 3+

Op 19 november en 2 december spelen talenten uit Hoogeveen en omgeving de Sinterklaasvoorstelling Het Hart van Speculaas. De Hoofdpiet is er niet helemaal bij dit jaar, want hij is verliefd op Marit.

Ploeff 3+

René Karst brengt Ploeff de beer weer tot leven op donderdag 28 december. Dit jaar wil hij samen met de kinderen een mooie sneeuwpop maken! 

De Kleine Zeemeermin 6+

Woensdag 17 januari 2018 is de nieuwe betoverende familiemusical De Kleine Zeemeermin te zien in De Tamboer, naar het wereldberoemde sprookje van Hans Christian Andersen.  

Dummie de Mummie 6+

Vrijdag 2 maart 2018 vindt de doodnormale Goos Guts een mummie in zijn slaapkamer. Van de kinderboekenserie werden al twee succesvolle films gemaakt en nu is er eindelijk een Dummie de Mummie theatervoorstelling.

Boer Boris 4+

Zondag 25 maart komen er twee inspecteurs langs op de boerderij van Boer Boris. Hij moet het beste van zichzelf en zijn boerderij laten zien.

De Waanzinnige Boomhut 5+

Een voorstelling naar één van de best verkochte kinderboeken. Meneer Monster maakt een waanzinnige voorstelling van dit losgeslagen verhaal. De Waanzinnige Boomhut is op dinsdag 1 mei 2018 te zien in De Tamboer.