Peppa Pig 2+

De Grote Plons!

di 24 oktober 2017 14:30 Tamboerzaal kids

Het vrolijke varkentje Peppa Pig houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op televisie  en nu dus ook in het theater! In deze familiemusical beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto.  Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons.

Spelletjesmiddag

Van 13.30 uur tot 16.30 uur is er op deze dag in de herfstvakantie een leuke spelletjesmiddag in De Tamboer! De spelletjesmiddag in de foyer van De Tamboer is gratis toegankelijk en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kom gezellig binnen, samen met je vriendje, vriendinnetje, papa, mama, of opa en oma. Kies een leuk spel uit de stapel, zoals Knorbal, Mens-erger-je-niet en meer. Je mag ook je eigen favoriete spel meenemen. Ondertussen kun je een potje sjoelen of tafelvoetbal doen. Of ga je aan de slag met de Zandtafel? Een gezellige middag voor het hele gezin, vanaf 3 jaar! De Spelletjesmiddag wordt georganiseerd in samenwerking met de Speel-O-Theek. 

Scènefoto's: Levin den Boer

Speeldata

di 24 oktober 2017 14:30 Tamboerzaal kids


Wachtlijst Peppa Pig 2+

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 18.50
Kind € 17.50

Deel via