De Tamboer

Line up Bluesfestival Hoogeveen compleet

9 oktober 2017

De Tamboer heeft Michael & Sadie Roach en Triple Trouble bijgeboekt voor het Bluesfestival op zaterdag 18 november. Hiermee is de line up van de twaalfde editie compleet. Op het affiche staan verder: JJ Thames, Danny Bryant, The Veldman Brothers, Anno van der Werf & Big Bounce Bluesband en GG & the Cruisers. Klik hier om direct kaarten te bestellen

Michael & Sadie Roach 

Vanuit het Verenigd Koninkrijk komt een bijzondere act: de Amerikaanse Michael Roach treedt samen met zijn dochter Sadie op. Al vanaf jonge leeftijd leerde Michael gitaar spelen van muzikanten als John Jackson, John Cephas en Jerry Ricks. Roach is een fantastische artiest en entertainer die altijd veel interactie met het publiek zoekt. Nadat hij in het Verenigd Koninkrijk kwam wonen, heeft hij de European Blues Association opgericht.
De 18-jarige Sadie Roach studeert jazzpiano in Londen. Recent bracht ze de Hooked on Love EP uit waarop haar moderne sound te horen is, die gestoeld is op de traditie van ‘old school’ soul, jazz, rhythm en blues. Voor deze unieke samenwerking in De Tamboer stellen vader en dochter een complete bluesset samen.

Triple Trouble

De jongens van Triple Trouble uit Coevorden zijn waarschijnlijk de jongste bluesband van Nederland! Ze timmeren hard aan de weg. Dat leeftijd geen rol speelt blijkt uit het aantal optredens die de band al heeft gehad. Zo speelden ze al op het Blauwe As FEstival, het New Blues Festival, Bevrijdingsfestival Drenthe en meer. Van echte feel good blues tot slow blues, Triple Trouble speelt het allemaal, van Joe Bonamassa tot BB King en Eric Clapton. Het eerste eigen nummer Aware is pas uitgebracht.