De regels van Floor De regels van Floor - Naar de boeken van Marjon Hoffman
Misfit - De Musical -2023 in De Tamboer
De schippers van de Kameleon 6+ - Met de muziek mee - 2023 in De Tamboer
JungleBoek de Musical 6+ - Theater Terra - 2023 in De Tamboer

Kindervoorstellingen in de voorjaarsvakantie

Bestel nu kaarten!

22 februari 2023

Een voorjaarsvakantie vol met kindervoorstellingen in De Tamboer!

De voorjaarsvakantie zit vol met leuke jeugdtheatervoorstellingen, zo speelt JungleBoek de musical op zondag 26 februari, De regels van Floor op woensdag 1 maart, Misfit de musical op vrijdag 3 maart en De schippers van de Kameleon op zondag 5 maart.

JungleBoek de Musical 6+

zondag 26 februari 2023 om 14:30 uur

Mowgli groeit op bij een wolvenfamilie in de jungle, waar hij de taal van dieren leert spreken en leert jagen. Samen met Baloe en Baghiera beleeft hij avonturen, totdat de gemene tijger Shier verschijnt. Wie is de echte koning van de jungle?
Lees hier meer en bestel direct kaarten!

De regels van Floor 8+

woensdag 01 maart 2023 om 16:00 uur

Regel 1. Als je Floor heet, moet je altijd een eigen theatervoorstelling krijgen. Het leven van de elfjarige Floor verloopt volledig volgens plan. Dan heeft haar vader een verrassing… De succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman voor het eerst op de theaterplanken. Een geweldige familieshow vol humor en herkenbare familieproblemen.
Lees hier meer en bestel direct kaarten!

Misfit de Musical 9+

vrijdag 03 maart 2023 om 19:00 uur

De Amerikaanse Julia verhuist naar Nederland, waar ze door populaire meiden tot buitenbeentje wordt bestempeld. Durft ze met haar plankenkoorts op een talentenwedstrijd te zingen, waarmee ze de kans krijgt om naar Amerika terug te keren? Naar de mega succesvolle Netflix-serie en filmhit.
Lees hier meer en bestel direct kaarten!

De schippers van de Kameleon 6+

zondag 05 maart 2023 om 14:00 uur

Na ruim zestig boeken, vier speelfilms en een tv-serie eindelijk komt de snelste boot van Nederland eindelijk naar het theater! De illustere dirigent Antonius Demesmaeker wil een orkest beginnen in het dorp Lenten. Of heeft hij toch andere motieven? Tweeling Hielke en Sietse zet alles op alles om hem te ontmaskeren. Maak je borst maar nat voor een kolderiek, muzikaal spektakel. En anders doet de Kameleon dat wel.
Lees hier meer en bestel direct kaarten!