De schippers van de Kameleon 6+ - Met de muziek mee - 2023 in De Tamboer

De schippers van de Kameleon 6+

Met de muziek mee

Tekening: Luuk Poorthuis

Boeren, burgers en buitenlui, maak je borst maar nat.

De snelste boot van heel Nederland vaart eindelijk het theater in: de Kameleon! Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie beleven Hielke en Sietse een muzikaal, huiveringwekkend avontuur in De Tamboer. Maar onderschat het platteland en het groene water niet, want de onbesuisde tweeling overwint altijd. Boeren, burgers en buitenlui, maak je borst maar nat. En anders doet de Kameleon dat wel.

Het leek zo rustig in het dorp Lenten, maar dan verschijnt de illustere dirigent Antonius Demesmaeker. Wil hij echt een orkest beginnen in dit plaatsje aan het water, of heeft hij andere, duistere motieven? De tweeling Hielke en Sietse doorziet zijn plannen al snel en krijgt hulp van de oplettende agent Zwart, de olijke boerenknecht Gerben, het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster.

Geheel in de traditie van de boeken, belooft De schippers van de Kameleon: met de muziek mee een kolderiek, muzikaal spektakel. Een spannende ode aan de natuur, het water en het platteland met Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en anderen.

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?