De Tamboer

Kasper van der Laan geboekt

21 september 2020

Fotograaf: Aisha Zeijpveld

Geboekt: Kasper van der Laan komt donderdag 3 december met zijn show 1 Kilo naar De Tamboer. NRC noemde hem al “de cabaretsensatie van het jaar”. Het AD schreef: “Kasper van der Laan, onthoud die naam. Belangrijker: ga hem zien!” In 2018 was hij de publiekwinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival, in 2019 werd hij verkozen tot hét comedytalent van 2019 door de Volkskrant. Waar wacht je nog op? Bestel hier kaarten voor 1 Kilo.

1 Kilo

Waarom doen we de dingen zoals we ze doen en waarom zijn de dingen zoals ze zijn? En hoe komen we eigenlijk verder? In zijn door de pers bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo legt comedytalent Kasper van der Laan het uit. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Hij is onvoorspelbaar, absurd en ongekend grappig.

In de pers

“Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show”  -  NRC ★★★★★ 
 
“Kasper van der Laan is een natuurtalent.”  - AD ★★★★★ 

“Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. De debutant van het jaar.” - De Volkskrant ★★★★