De Tamboer

Yes, Ilse DeLange komt naar Hoogeveen!

12 februari 2019

Yes, Ilse komt vrijdag 1 november 2019 naar Hoogeveen! En daar zijn we hartstikke trots op, want ze behoort al sinds haar debuutplaat World of Hurt tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. De kaartverkoop start a.s. vrijdag 15 februari om 10.00 uur via deze pagina.

Na Ilse's debuut volgden de vele hitsingles, nummer één albums en prestigieuze awards elkaar in hoog tempo op. Met The Common Linnets wist ze de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival te behalen, waarna een nummer één hit volgde in maar liefst veertien landen! Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville. Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht.

New Amsterdam

Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. Dat betekent dat we heel veel nieuwe muziek gaan horen in het theater. Maar natuurlijk zal Ilse ook haar grote, bekende hits laten horen.