Ilse DeLange - UITVERKOCHT

New Amsterdam theatertour

do 31 oktober 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

vr 1 november 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

Foto: Paul Bellaart

UITVERKOCHT!

Er zijn nog enkele losse plaatsen beschikbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie via 0528-280180 of info@detamboer.nl

Yes, Ilse komt naar Hoogeveen! En daar zijn we hartstikke trots op, want ze behoort al sinds haar debuutplaat World of Hurt tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. De vele hitsingles, nummer één albums en prestigieuze awards volgden elkaar in hoog tempo op. Met The Common Linnets wist ze de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival te behalen, waarna een nummer één hit volgde in maar liefst veertien landen!

Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville. Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht.

Gravel & Dust

Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd Gravel & Dust aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. Dat betekent dat we heel veel nieuwe muziek gaan horen in het theater. Maar natuurlijk zal Ilse ook haar grote, bekende hits laten horen. 

Exclusief in Drenthe!

Deze voorstelling staat in Drenthe exclusief in De Tamboer! Dat betekent dat je deze voorstelling nergens anders in Drenthe kunt bekijken. 

Speeldata

do 31 oktober 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

vr 1 november 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 46,50

Meer info

ilsedelange.com


Deel via