De Tamboer

Kom naar de gratis Open Dag met Silent Disco, livemuziek en poppenshow!

2 januari 2020

Zaterdag 25 januari is er van 13.00 en 16.00 uur een GRATIS Open Dag tijdens het Nationaal Theaterweekend. Met gratis livemuziek van Bjarke Ramsing en The Eastfields, een Silent Disco, poppentheater Help! Een krokodil in ons bos! en gratis rondleidingen, waarmee je een kijkje achter de schermen van het theater krijgt. Bekijk hier het complete programma van het Nationaal Theaterweekend.

Programma

13.00 - 16.00 uur - Silent Disco
13.00 - 13.45 uur - Bjarke Ramsing live!
13.00 uur - Rondleiding
14.00 - 14.45 uur - The Eastfields live!
14.00 uur - Poppenkastvoorstelling Help! Een krokodil in ons bos!

14.00 uur - Rondleiding
15.00 uur - Poppenkastvoorstelling Help! Een krokodil in ons bos!

Rondleiding

Leer alles over Koperen Kees, de hoogte van de toneeltoren en wie ooit De Tamboer heeft geopend, meer dan vijftig jaar geleden. Neem eens plaats voor de spiegel in de kleedkamers, bekijk de orkestbak en nog veel meer! Klik op het juiste tijdstip om direct een gratis plaatsje te reserveren voor de rondleiding van 13.00 uur of 15.00 uur

Live muziek: Bjarke Ramsing en The Eastfields

Geniet van live muziek in het Café. De Deense muzikant Bjarke Ramsing maakt met zijn akoestische gitaar bloedmooie roots, blues en folk liedjes die je vastgrijpen en niet meer loslaten. Hij neemt twee muzikanten mee die hem begeleiden op contrabas en viool. 
Het viertal The Eastfields uit Emmen haalt inspiratie uit bands als CCR, The Eagles, Led Zeppelin, Rolling Stones etc. Het resultaat? Veel eigen werk, maar ook blues, rock en country covers. Vandaag te horen in akoestische setting in het Café!

Silent Disco

Zet een koptelefoon op en ga helemaal op in de muziek, dansen maar! Luistert jouw buurvrouw of buurman nou hetzelfde, of toch iets anders? Dat levert een hilarisch gezicht op.

Kidszone: Help! Een krokodil in ons bos!

Kom genieten van de muzikale poppenkastvoorstelling: Help! Een krokodil in ons bos! Een leuke show voor kinderen tot 8 jaar. Kun je alle dieren opnoemen die voorbij komen? Maar gewoon even lekker kleuren en knutselen kan natuurlijk ook.

Help! Een krokodil in ons bos

Een kleine krokodil is erg verdrietig. Hij is verdwaald. Hij wil het liefst terug naar huis, naar Afrika. Maar hoe? Gelukkig zijn er genoeg behulpzame dieren in het Nederlandse bos. De krokodil mag best bij ze komen wonen. Maar pakt dat wel goed uit? Ko de Krokodil wil het liefste terug naar zijn vriendjes in Afrika. Zal de krokodil ooit nog thuiskomen? Misschien wil het publiek helpen om de juiste weg naar huis te vinden?